IMG_9233Nordamerika 1-9 juni
VoNo tar med sig föreställningen Earth Call till Kanada och USA på export. En turné som startade med resan i New York och Yale Univerversity 2015. Vi blev då inbjudna av Pro Coro Canada att delta i Edmonton International Choral Festival 1-4 juni, tillsammans med Halifax Camerata Singers och Edmontons egen kör Pro Coro Canada.

VoNo gör Earth Call på sedvanligt vis, ackompanjerad av fotokonstnären Kristina Junzells starka bildspel, vilket förstärker budskapet kring FN’s globala utvecklingsmål för en hållbar framtid.

Turnén förlängs sedan till Ottawa, där vi gör ett litet svenskt program på svenska ambassaden, nationaldagen 6 juni, samt Earth Call på National Art Gallery, som en del av festivalen Music and Beyond. Som avslutning åker vi till New York och ger två föreställningar: på LeFrak Hall, Queens den 7 juni och på Scandinavia House, Manhattan den 8 juni.

 
Kungsträdgården, 8 augustiPress Fotografiska square small

Earth Call, med improvisationsinslag. Publiken bjuds in att påverka några av föreställningens moment.
Detta är det sista inplanerade tillfället att se Earth Call i Stockholm! Passa på om du inte sett denna uppskattade och starka föreställning.

S:t Blasien, Tyskland, 12 augusti
Här kommer VoNo framföra ett program som tangerar Earth Call. Vi kallar det ”In peace with nature”. Ett namn sprunget ur den sjungna frasen ”Earth does not belong to man. Man belongs to the earth” i Chilcotts stycke”I share Creation”. Domkyrkan i S:t Blasien står värd för konserten.

Vill du hänga med på vad som händer på resan? Följ VoNo på Facebook.

Kategorier: Nyheter