VoNo består inte bara av sång och improvisation

VoNo kommer att ha provsjungningar 25 och 26 augusti 2017.

Anmäl dig senast tisdag 15 augusti. Är du en rutinerad sångare med stark scennärvaro som tycker om teamwork och är du intresserad av att söka så anmäl intresse till ensemblens dirigent och konstnärliga ledare Lone Larsen: lolar73@hotmail.com.

VoNo är en innovativ och nyfiken ensemble som utmanar konventioner och som ständigt letar nya uttryck och ständigt utvecklas.

VoNo jobbar med sång och gestaltning på mycket hög konstnärlig nivå med professionell inställning till det vi gör. Både i repetitioner och i framföranden.

Ensemblen består av ungefär 12 sångare som modigt kan röra sig mellan olika musikaliska genrer och fungera både som solister och ensemble.

Det finns ett kreativt och inkluderande förhållningssätt mellan konstnärlig ledare/sångare/publik.

Målet är att förmedla körmusik i olika genre genom en mycket stark scenisk närvaro och att skapa aktuella och berörande föreställningar med körmusik som grund.

VoNo är en ensemble som vågar skapa nytt och utmana och överraska både oss själva och publiken. Vi vill i sann mening beröra med musiken och vårt sceniska uttryck.

Vi jobbar tvär-konstnärligt med ljusdesign, koreografi, regi, text, improvisation och andra konstformer i våra föreställningar.

Ensemblen eftersträvar en stark gemenskap där alla vågar gå utanför ”comfort zone”.

Sångarna i VoNo har vilja och förmåga att även bidra med någon praktisk uppgift för att driva ensemblen.

Ensemblen är även engagerat i förmedling av PR och reklam för konserter och föreställningar.

Kategorier: Okategoriserade